Back to top

El CF Reus vol apuntalar el mig del camp amb un fixatge més

El director esportiu del CF Reus, Sergi Parés, ha explicat que la prioritat és firmar un migcampista que aporti pausa i tranquil•litat a l'equip. Per una altra banda, el club està a l'expectativa de fitxar un davanter.
sergi parés

Compte enrere per l'inici de la temporada. El CF Reus jugarà el seu primer partit de lliga d'aquí a 10 dies al camp del Lugo. Exactament serà el proper dilluns 21 d'agost a les 20:00 hores. Mentrestant, el club roig-i-negre està acabant de configurar la plantilla.

Aquest matí s'ha presentat a Juan Cámara, la vuitena incorporació de la temporada. Això sí, no serà la última. El director esportiu del club, Sergi Parés, ha explicat quins són els objectius de l'entitat esportiva. La prioritat és reforçar el mig del camp amb un fixatge més. "Tenim clar que hem de firmar un 6-8. Un jugador de mig camp que ens doni tranquil·litat i ens apuntali el talent que tenim", ha assegurat Parés.

A partir d'aquí, la secretaria tècnica estarà pendent de les oportunitats que es presentin per incorporar un davanter: "Si hi ha la possibilitat ho estudiarem. Veurem que passa, no ens tanquem a res". Mentrestant, el director esportiu roig-i-negre ha comentat que el gol s'haurà de dividir entre els actuals jugadors de la plantilla: "El tema del gol l'hem d'anar repartint entre tots els jugadors de mitges puntes, banda i estratègia. Hem d'anar tots plegats repartint el gol".

>