Back to top

El CH Cambrils amb possibilitats de passar a fases d'ascens

Després de finalitzar la primera volta amb resultats més que notables, el Club Handbol Cambrils es troba a les portes de les fases d'ascens a Primera Nacional. La regularitat de l'equip ha fet que l'objectiu inicial, la permanència, quedi assolit a falta de sis jornades per finalitzar la competició regular.
El Club handbol cambrils en el partit contra el Parets

Dos ascensos consecutius consolidaven el Club Handbol Cambrils com un dels equips revelació de l'Handbol Català. Amb només tres anys els del Baix Camp han aconseguit escalar de Segona Catalana fins a Lliga debutant enguany a la màxima categoria del país. Els d'Agustín Tortosa van finalitzar la primera volta situant-se a la tercera posició de la taula classificatòria. La bona dinàmica de l'equip ha fet que els blaus assoleixin l'objectiu de la permanència molt prematurament i és per aquest motiu que ja visualitzen de fons la Primera Nacional.

"Si els resultats ens van de cara i podem arribar a jugar les fases d'ascens seria no solament un èxit, sinó la fita esportiva més important d'aquest club", comenta l'entrenador de l'equip, Jordi Ros.

El bagatge de l'equip els hi diu que res és impossible, ja que el Cambrils es trobava l'any 2015 a Segona Catalana. Enguany la dificultat ha estat estudiar a fons els rivals més complicats com són La Salle Bonanova i el Poblenou, primer i segon classificat respectivament. Els cambrilencs tenen guanyat el “goal-average" particular amb el Poblenou i en cas d'empat a punts amb els barcelonins, els del Baix Camp quedarien per davant a la classificació.

El proper partit del Club Handbol Cambrils serà aquest diumenge 4 de març a la pista del Calella, equip també novell a la categoria i que se situa ara mateix sisè a la taula classificatòria amb 25 punts.

Paraules clau: