Back to top

El CH Cambrils comença amb bon peu l'aventura a Lliga Catalana

El conjunt cambrilenc, debutant a la categoria, se situa a la quarta posició de la Lliga Catalana, la màxima categoria del handbol català. L'objectiu del club continua sent la permanència.
club handbol cambrils

En poc més de dos anys el Club Handbol Cambrils ha passat de jugar a Segona Catalana a fer-ho a la Lliga Catalana, la màxima categoria del handbol català. Dos ascensos consecutius que han col·locat el conjunt cambrilenc a l'elit del handbol d'aquest país. El canvi entre les competicions ha estat notori cada dissabte es respira un nivell de handbol molt diferent al de fa uns anys. "Són partits on fins al minut 58' no hi ha res decidit. Hi ha molt bon nivell d'handbol, canvia molt", reconeix Miguel Ángel Díaz, president del CH Cambrils.

El conjunt cambrilenc ha hagut d'afrontar aquest inici de temporada amb diverses baixes importants. Malgrat això, ha començat de la millor manera possible la seva aventura a la Lliga Catalana. En 8 jornades disputades ocupa la quarta posició en una lliga de 14 equips havent sumat 4 victòries, 3 empats i tant sols 1 derrota. L'objectiu però, continua sent la salvació: "Nosaltres diem sempre permanència. Primer assegurar-nos un altre any a la màxima lliga catalana i a partir d'aquí ja pensarem que fem".

El Club Handbol Cambrils és tot un referent d'aquest esport al Camp de Tarragona. En aquests darrers anys els cambrilencs estan creixent com a club formant també una gran base de jugadors i jugadores.

Paraules clau:

Notícies relacionades