Back to top

El CH Cambrils té la ment posada ja en la temporada vinent

L'any esportiu no ha estat el millor de la història per a l'entitat. El seu equip de referència, el Sènior Masculí A, ha baixat de categoria.
Imatge del Sènior Masculí A del Club Handbol Cambrils

De derrota en derrota fins a perdre la categoria. El conjunt Sènior Masculí A del Club Handbol Cambrils no ha pogut fer res per salvar la seva plaça a la Lliga Catalana. La sort no ha acompanyat aquesta temporada al conjunt cambrilenc, que ha vist com tots els jugadors de la plantilla han caigut lesionats en diferents moments de l'any esportiu. La participació dels nois del planter, però, ha evitat sumar un nombre més ampli de derrotes.

De fet, l'objectiu de la temporada era aquest: donar recorregut a la base i fer pujar els jugadors de categories inferiors al somni de la màxima catalana. En un any de canvis, amb noves cares a la junta i nous propòsits, el repte pel 2020 és continuista. Els resultats de la resta de conjunts són valorats molt positivament per la directiva, sobretot els del Sènior Masculí B, que ha lluitat per l'ascens. L'any vinent però, s'integraran amb l'A.

La lliga gairebé ha acabat per a tots els equips. És moment doncs de celebrar-ho junts amb el ja tradicional Torneig d'Handbol-Platja que se celebrarà el dia 8 de juny a la platja del Regueral de Cambrils.