Back to top

'Challenges' i classes esportives virtuals en dies de confinament

Clubs i personalitats han utilitzat aquesta nova moda per aconseguir que tothom qui ho vulgui faci esport d'una manera més divertida.
Ricard Notario fent exercicis des de casa

Que és un challenge?

Una nova tendència que aquests dies s'escolta més que mai on un usuari proposa un repte per les xarxes socials que els seus seguidors han de realitzar el més acuradament possible.

Són activitats fàcils i que acostumen a tenir el mateix element com a protagonista: el paper higiènic. Una ironia a la compra estrella dels primers dies de confinament.

Reus, a la moda

Alguns clubs esportius de Reus han aprofitat aquesta tendència viral per animar als seus usuaris a practicar esport i a no perdre la rutina.

És el cas de la secció de bàsquet de l'Associació Esportiva Pare Manyanet o el Club Tennis Taula Ganxets de Reus.

D'altres, com el Reus Deportiu ofereixen classes virtuals per a tots els públics a través de vídeos diaris que proposen exercicis amb material que tothom pot tenir a casa.

Però no solament les entitats s'han unit a aquesta moda. Trobem diferents exemples de personalitats com Arnau Moragas, un reusenc d'hoquei que penja vídeos a Youtube amb entrenaments específics per la canalla sobre aquesta disciplina.

Arnau Moragas proposa exercicis al seu canal de Youtube
Arnau Moragas proposa exercicis al seu canal de Youtube

Ricard Notario, col·laborador del programa d'esports de Canal Reus i professor de l'Escola Maria Cortina, anima a fer exercicis diversos des de casa d'una manera divertida.

Nosaltres els encoratgem a fer-los, ja que periòdicament tindran disponible, a través de les nostres xarxes socials, una proposta que poden compartir amb nosaltres.

ok

Notícies relacionades