Back to top

'Changes', el nou disc de la cambrilenca Meritxell Mas

Mestra de professió i de passió, artista. La cambrilenca Meritxell Mas, més coneguda com La Chica del Mono, és a punt d'estrenar el seu primer disc 'Changes'. Es tracta del seu primer treball discogràfic que s'ha d'estrenar abans de final d'any.
La chica del mono

La Chica del Mono fa anys que ha fet de la música, la seva gran passió. L'alter ego de Meritxell Mas és a punt d'estrenar el primer treball discogràfic, que portarà per títol 'Changes'. I és que els canvis són el fil conductor del futur disc de la cambrilenca, qui ha escrit i composat aquest treball que veurà la llum a finals d'aquest 2019. Deu cançons que parlen de temes que van de l'amor al desamor, passant per la crítica social o els anhels personals. Es tracta d'una feina que Mas ha fet en solitari, a excepció de les mescles de les cançons.

L'atracció envers la música assegura que li ve de família, concretament del seu avi patern. De fet, explica que no és l'única membre d'aquesta branca que s'ha dedicat a aquesta disciplina cultural, i que són diversos els cosins que també han desenvolupat la vena artística. Ara bé, insisteix en què el seu coneixement musical s'ha basat molt en l'autoaprenentatge, després d'estudiar un parell d'anys a l'escola de música.

Mas es considera més música que poetessa, donat que en el seu cas, comença sempre per la part melòdica abans que amb les lletres de les cançons. Malgrat això, reconeix que en el cas de 'Changes', va escriure els temes en molt poc temps, aprofitant una època de molts canvis i molta inspiració. En un dia, assenyala, era capaç d'escriure entre una i tres cançons diferents.  

Per ara, la Chica del Mono ha publicat els tres primers temes del disc a les xarxes socials i ja es poden escoltar en obert. A mesura que vagin passant les setmanes, està previst que destapi la resta de melodies i a finals d'any, tot apunta que 'Changes' serà una realitat a l'esfera virtual. Queda a l'aire però, decidir si el disc es podrà adquirir en format físic.

La Chica del Mono ha interpretat el single "This time" pel programa Avui Cambrils.