Back to top

El Cicle Grans Mestres arriba a la cinquena edició

El Cicle Grans Mestres, que enguany arriba a la cinquena edició, ha presentat set propostes escèniques d'alt nivell amb un públic molt exigent. El primer espectacle que obrirà la temporada serà 'UK Manifesto' el proper 6 de febrer a les nou del vespre.
Imatge de la presentació Cicle Grans Mestres

El Teatre Fortuny acollirà la cinquena edició del cicle grans mestres. Una proposta de textos no convencionals de l'escena amb actors reconeguts. Des de la dramatúrgia mes clàssica a les veus més contemporànies, diversos llenguatges escènics que faran gaudir l'espectador de set propostes d'alt nivell.

UK Manifesto serà el primer espectacle que obrirà el Cicle Grans Mestres el pròxim 6 de febrer. sota la dramatúrgia de Francesc Cerro - Gerran. Una proposta amb un marcat sentit de crítica política protagonitzada per una parella actoral de luxe: Joan Carreras i Montse Guallar.

Després de 5 anys el Teatre Fortuny ha consolidat un públic fidel amb propostes d'alt nivell, i actors reconeguts.Les propostes de la nova temporada del cicle Grans Mestres es podran veure els dimarts a les nou del vespre i fins el mes de novembre.