Back to top

El cicle Pànic torna a Mont-roig amb més activitats

Una edició que girarà al voltant del 10è aniversari del Passatge del Terror. Una activitat que va donar peu a l'actual programa Pànic, el quan s'allargarà fins al pròxim 23 de novembre.
Cartell dels 10 anys del programa Pànic de Mont-roig del Camp

El cicle Pànic, organitzat pel Departament de Joventut de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp, torna aquest dimarts, 17 de setembre, amb un programa d'actes i tallers de temàtica terrorífica.

Enguany, a més, es compleixen 10 anys del primer Passatge del Terror. Una activitat que va donar peu a l'actual programa Pànic, i que ha anat creixent any rere any. De fet, l'any 2018, el Passatge va rebre unes 1.200 visites.

L'edició d'enguany presenta dues grans novetats. Per una banda, una gimcana nocturna on els participants, a través de la càmera dels seus telèfons mòbils, hauran de trobar i fotografiar diferents objectes i situacions terrorífiques repartides per diferents llocs del poble.

L'altra gran novetat és un 'Scape Room' familiar a les instal·lacions del Casal Jove K2, el qual es convertirà en un tenebrós laboratori científic abandonat, on els participants hauran de passar a prova el seu enginy per trobar un elixir per sobreviure a un atac zombi.

Un programa en què també es comptarà amb el ja famós 'Mont-roig Misteriós' gràcies a la participació del Grup de Teatre Els Xuts, els quals també celebren el seu 20è aniversari. Una activitat en què tothom qui vulgui pot realitzar un recorregut pels diferents espais del Nucli Antic de Mont-roig i deixar-se espantar per les històries que representa el grup de teatre local.

Paraules clau: