Back to top

El CIMIR, encara més referent en la fotografia internacional

El Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus (CIMIR), referent en l'àmbit de la fotografia internacional, fa ara un pas més i esdevé un Centre d'Exposicions de la Federació Internacional de l'Art Fotogràfic (FIAP).
Inauguració del CIMIR com a centre d'exposicions de la FIAP

La inauguració de l'exposició "Biennals Internacionals Medalla Gaudí", ha donat el tret de sortida al Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus, CIMIR, com a Centre d'Exposicions de la FIAP, la Federació Internacional de l'Art Fotogràfic.

D'aquesta manera el CIMIR es converteix en el primer espai de Catalunya que obté la catalogació de centre expositiu de referència d'aquest ens internacional, fet que implica una garantia de qualitat.

exposició biennals internacionals medalla gaudí 

En convertir-se en Centre d'Exposicions de la FIAP, el CIMIR també adquireix el compromís de fer dues exposicions de fotografia l'any en suport paper, i 4 o 5 en suport digital, on les imatges es puguin veure en audiovisuals.

"Biennals Internacionals Medalla Gaudí, 1995-2007"

Pel que fa a l'exposició acabada d'inaugurar, "Biennals Internacionals Medalla Gaudí", és un recull de les fotografies seleccionades, en total 175, que es van presentar en els set certàmens que va acollir la ciutat de Reus. Els premis, celebrats entre el 1995 i el 2007, buscaven la màxima creativitat fotogràfica.

Les 25 fotografies escollides en cada Biennal van passar a formar part del patrimoni de la ciutat

La mostra s'ha inaugurat aquest dissabte 29 de febrer i es podrà visitar fins l'11 d'abril.

Paraules clau:

Notícies relacionades