Back to top

Cinc anys ininterromputs de raqueta solidària

Per cinquè any consecutiu, el Club Tennis Taula Ganxets de Reus ha organitzat el Sopar Solidari de l'entitat amb l'objectiu de recaptar fons per facilitar la pràctica del tennis taula a nens i nenes amb dificultats.
Imatge del V Sopar Solidari del CTT Ganxets de Reus

Ja és una tradició que la família del Club Tennis Taula Ganxets de Reus se citi un cop l'any a l'Hotel NH de Reus. En format de vetllada, amb música en directe, sortejos i entrega de reconeixements, l'entitat celebra el final de la temporada i també recapta fons per facilitar la pràctica del tenis taula a nens i nenes amb dificultats econòmiques o algun tipus de discapacitat.

Enguany la gala s'ha enfocat especialment amb l'ascens de l'equip de Vermuts Miró a la Superliga Femenina, la màxima estatal, i s'ha aprofitat també per presentar els nous fitxatges de cara a l'any vinent. La principal novetat de l'any esportiu 2019-2020 serà la creació d'un conjunt masculí que militarà a Segona Nacional.

Canal Reus ha estat reconeguda per ser una de les empreses que ha donat suport al projecte ganxet aquesta temporada. Amb el Pare Manel com ha convidat especial, la directiva ha volgut recordar que encara queden diverses competicions on el club en serà l'amfitrió abans de finalitzar la temporada, com són el II Torneig Popular Ciutat de Reus i el II Campionat Unificat de Catalunya que se celebrarà a la seu reusenca el dia 19 de maig.