Back to top

El cinema la Rambla d'Art assoleix l'objectiu del seu micromecenatge

De moment, el projecte de micromecenatge seguirà en marxa cinc dies més.
cinema

De totes les crisi en pot sortir una oportunitat i des del Cinema la Rambla de l'Art de Cambrils han volgut si més no, intentar-ho. Arran del confinament i el tancament de totes les sales de cinema, van iniciar una campanya de micromecenatge amb la voluntat de renovar l'equipament cultural amb una sèrie de reformes.

La gran majoria tenen a veure amb la millora de la sala, els accessos o els serveis, però també es planteja un canvi d'imatge corporativa. Alguns d'aquests canvis ja s'han pressupostat i d'altres, fins i tot, ja han començat veient la bona acollida del projecte entre els internautes. D'altra banda, el projecte de micromecenatge al qual hi han participat tres-centes persones encara segueix actiu durant cinc dies més, un fet que permet que es continuïn recaptant diners. Una suma que ja supera els 11.000 euros i els diners extra que s'aconsegueixin es destinaran a la façana del cinema, concretament a la il·luminació exterior.

Una altra de les novetats que ha provocat la crisi de la covid-19 és la possibilitat de comprar entrades de cinema en línia en aquesta sala, una opció que fins al moment no era viable. Paral·lelament, la reobertura de la Rambla de l'Art es preveu entre el 18 i el 20 de juny, a l'espera de veure quina serà la reacció del públic.

canalreus a telegram

Notícies relacionades