Back to top

El cinema a través de les emocions

El CaixaForum de Tarragona inaugura l'exposició "Cinema i emocions. Un viatge a la infància", que estarà oberta a partir de demà fins al 12 de gener del 2020. Una exposició organitzada entre La Caixa i La Cinémathèque française, i que compta amb més de 250 peces de diversos col•leccionistes de grans noms del cinema com Charles Chaplin, Federico Fellini i Georges Méliès, de Lluís Benejam de Figueres, i de la mateixa Cinémathèque.
Exposició CaixaForum

"Cinema i emocions. Un viatge a la infància" és la tercera exposició que La Caixa organitza conjuntament amb La Cinémathèque française. D'aquesta manera les dues entitats donen continuïtat a la seva col·laboració  per presentar el paper fonamental de la infància en la creació d'històries i personatges en el cinema, així com la influència d'aquestes pel·lícules a la vida dels infants.

De fet, l'exposició és una mostra pensada per a tots els públics, adults i infants, ja que convida a viure en primera persona com s'ha plasmat la infància en el cinema durant més de cent anys d'història, i alhora, a experimentar les emocions viscudes els primers anys de vida. La divisió de les set seccions de l'exposició en: alegria, ràbia, riure, llàgrimes, por, valentia i il·lusió permet al públic compartir els seus records amb les pel·lícules en qüestió.

L'exposició serà al CaixaForum de Tarragona fins al 12 de gener del 2020, i la seva entrada és gratuïta.