Back to top

El circ del Trapezi en musical

Durant 4 dies les places i carrers de Reus han respirat autèntic circ. En aquest musical us oferim alguns dels millors moments que han regalat artistes d'arreu.

Després de 19 edicions, el Trapezi de Reus s’ha consolidat com un punt de trobada pels professionals del circ, però també com un festival de carrer que atrau al voltant de cent mil visitants.

Tot i així, enguany també s’han exhaurit bona part de les entrades dels espectacles dels teatres, guanyant ocupació sobretot el divendres, que acostumava a ser un dia fluix. Durant 4 dies que ha durat la Fira circense s’han programat 70 actuacions de 43 companyies, acollint un total de 135 artistes de circ.

En aquesta edició s’han potenciat les creacions catalanes i s’ha apostat també per les de la resta de l’estat, reduint-se la presència de companyies internacionals. Pel que fa al nombre de professionals, se n’han acreditat 110, el que suposa un increment de més del 30% en relació a l’any passat.

Actualment el circ a casa nostra està creixent, i s’està creant una marca de circ català diferenciada de les creacions que s’estan fent a l’estat espanyol. Però, segons els organitzadors del Trapezi, falten encara més sales que programin circ estable.