Back to top

El circ Raluy Legacy 'converteix' la seva pista en un taller tèxtil

La companyia ja ha el·laborat més de 200 mascaretes que repartiran entre la comunitat propera a Reus per tal de fer front a l'emergència sanitària.
El circ Raluy Legacy converteix la seva pista en un taller tèxtil

Acostumades a fer arranjaments de vestuari artístic, les artistes i treballadores del Circ Raluy Legacy han tret les seves màquines de cosir per tal de fabricar mascaretes protectores de tela.

La companyia està confinada a la capital del Baix Camp des que es va decretar l'Estat d'Alarma i s'han posat mans a la feina per tal d'aportar el seu granet de sorra davant l'emergència sanitària. En un temps rècord ja han fabricat més de 200 mascaretes, un material que volen posar a disposició de personal sanitari d'hospitals i residències, per a treballadors i treballadores de serveis essencials i per a voluntaris i voluntàries de l'entorn de Reus.

A més, les noies del circ han realitzat un vídeo per ensenyar com elaboren aquestes mascaretes, una iniciativa que, sota el hastag  #RaluyLegacyEnCasa, se suma a l'espectacle inèdit que la companyia va oferir fa uns dies a través de les xarxes socials i és que a vegades, davant d'una situació com l'actual, s'han de fer malabars per tirar endavant.

canalreus a telegram

Notícies relacionades