Back to top

Circulació de trens interrompuda entre Reus i Tarragona

Restablerta parcialment la circulació
renfe

ACTUALITZACIÓ

A les 18.00 hores, tècnics d’Adif han restablert parcialment la circulació de trens per una via als trams Tarragona – Reus i Salou –Tarragona-Torredembarra. D’aquesta manera es recupera el servei amb restriccions de les línies R14, R15, R16, RT1 i RT2 de Rodalies de Catalunya, així com trens de Llarga Distància del Corredor Mediterrani que poden patir retards superiors als 60 minuts.


Des de les 17.00 hores, una avaria a les instal·lacions d’Adif  interromp la circulació ferroviària als trams Tarragona-Reus i Salou-Tarragona – Torredembarra, el que afecta els serveis de les línies R14, R15, R16, RT1 i RT2 de Rodalies de Catalunya així com als trens de Llarga Distància del Corredor Mediterrani.

Tècnics d’Adif s’estan desplaçant al punt per valorar i procedir a la reparació d’aquesta avaria de catenària. Mentre resta a l’espera de la valoració i possible afectació, Renfe està gestionant un servei alternatiu per carretera per si fos necessari activar-lo. Renfe està informant els seus clients a través dels seus canals de comunicació i atenció al client.