Back to top

Cita decisiva per seguir vius a Europa

Vèncer a Saint-Omer és l'única via per tenir opcions de classificar-se pels quarts de final. De moment els de Jordi Garcia no han sumat encara cap punt en fase de grups d'aquesta Lliga Europea.
Joan Salvat en la prèvia del SCRA Saint-Omer - Reus Deportiu

15 hores d'autobús per disputar el tercer encontre de Lliga Europea. Saint-Omer serà un matx que decidirà si els reusencs continuen competint pels quarts de final de la competició continental. La derrota complicaria molt les coses als de Jordi Garcia que no sumen cap punt encara en aquesta fase de grups. Ho explica el capità de l'equip, Joan Salvat:

"Amb els resultats obtinguts fins ara en competició europea, cada encontre és una final", comenta Salvat, "Si fem els deures, el partit clau serà el del Lodi al Palau".

Els francesos tampoc han sumat en competició continental. Una classificació que la lideren el Porto i el Lodi italià amb sis punts cadascun. Després d'una setmana dura que ha finalitzat amb una derrota, un empat, i una victòria, la recuperació ha estat com un entrenament més.

Joan Salvat: "Quan portes el cos al límit ho notes. S'apropen les vacances de Nadal, molt necessàries, així ho vam demostrar l'any passat amb un calendari de 30 partits en mitja temporada".

I és que quan el Reus torni de la República Francesa ha de continuar enfocant-se amb l'OK Lliga. Caldes, Alcobendas, Liceo i Barça seran els propers rivals dels roig-i-negres. Abans, el partit de Saint-Omer, que s'iniciarà demà dissabte a dos quarts de nou del vespre.