Back to top

Ciutadans aparta Juan Carlos Sánchez com a candidat de les municipals

L'actual portaveu de Ciutadans, Juan Carlos Sánchez, ha denunciat aquest matí que el partit li ha vetat continuar com a candidat de cara a les eleccions municipals. Ha assegurat que aquesta decisió se li ha comunicat després que ell denunciés un possible frau intern de la formació taronja.
Juan Carlos Sánchez,

L'actual número 1 de Ciutadans de Reus no serà el candidat de la formació taronja cara als comicis municipals del pròxim mes de maig. Aquest matí en roda de premsa ha anunciat que des del partit li han vetat que ocupi el primer lloc. De fet, ha assegurat que, en un primer moment li van vetar que Josefa Labrador i Guillermo Figueras ocupessin els primers llocs en la llista de les municipals.

Per contra, el passat 28 de febrer el partit el va ratificar. Dies després, ha explicat que el 3 de març va denunciar un possible frau intern del partit. Arran d'això, ha defensat que el passat dijous dia 6 el mateix secretari d'organització del partit, Carlos Carrizosa, li va comunicar que no podia continuar com a candidat.

Paraules clau: