Back to top

Ciutadans demana que Reus sigui 'pet friendly'

La portaveu de Cs a l’Ajuntament de Reus, Débora García, explica que “sumar-se a aquesta iniciativa global permetria atreure un nou perfil de turista que és cada vegada més nombrós”.
pet

El grup municipal de Ciutadans a Reus proposa que “l’Ajuntament s’adhereixi al moviment Pet Friendly, que implica que els animals de companyia són benvinguts i tractats de forma correcta”. Així ho demana una moció presentada per la formació taronja i que es debatrà aquest divendres al plenari.

La portaveu municipal de Cs, Débora García, ha proposat mesures concretes, entre elles, que “els animals de companyia puguin accedir als edificis públics” i que “es facin campanyes perquè més establiments s’afegeixin als que ja permeten l’accés de les mascotes”.

Moviment Pet Friendly

petfriendly

 García ha explicat que “l’objectiu és que Reus es converteixi en el referent del moviment Pet Friendly de la província de Tarragona”. Això implicaria, segons la portaveu municipal de Cs, “atreure un nou turisme, ja que són cada vegada més les persones que viatgen, van a un restaurant o de compres amb la seva mascota”. 

Segons dades oficials, a 4 de cada 10 llars hi ha un animal de companyia i la conscienciació social cap a ells no deixa de créixer, per això considerem que Reus ha de ser sensible a aquest moviment i adherir-s’hi”, ha finalitzat García.

Paraules clau:

Notícies relacionades