Back to top

Ciutadans demanarà explicacions del camió incendiat

El grup municipal plantejarà un seguit de preguntes relacionades amb aquest episodi per saber quines mesures immediates s'implantaran per evitar que es torni a produir una situació similar.
Camió brossa incendiat

Ciutadans també dirà la seva al Ple d'aquest divendres i demanarà al govern que faci una valoració de l'incident del camió de recollida d'escombraries que es va incendiar fa una setmana.

El grup municipal qüestionarà a l'Ajuntament si han obert una investigació per esclarir els fets o si el camió incendiat havia passat la ITV. La portaveu de Ciutadans, Débora García, recorda que 'fa temps que els treballadors denuncien que treballen en condicions precàries' i que 'la flota de vehicles està obsoleta i en mal estat'

Moció a favor de la inclusió

Ciutadans també aprofitarà la seva intervenció al plenari per presentar una moció per fomentar la inclusió de les persones més vulnerables a les festes i celebracions. Detallen que l'objectiu és 'establir un horari sense sorolls ni llums estridents per facilitar l’accés de totes les famílies a fires, atraccions i esdeveniments festius'.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades