Back to top

Ciutadans expulsa els regidors de Reus

El partit taronja demana a Juan Carlos Sánchez, Damián Morales, Pepa Labrador i Guillem Figueras que deixin l'acta de regidors de l'Ajuntament de Reus.
Juan Carlos Ciutadans

La Comissió de Règim Disciplinari de Ciutadans ha dictaminat l'expulsió de Juan Carlos Sánchez i Guillem Figueras del partit. Pepa Labrador i Damián Morales van decidir donar-se de baixa voluntària, tal i com van explicar aquest dimarts en roda de premsa. La resposta del grup local no s'ha fet esperar. A través d'un comunicat han reiterat a voluntat de 'continuar sent regidors de l'Ajuntament de Reus fins que finalitzi l'actual mandat el pròxim mes de maig'. Han defensat que no entregaran la seva acta de regidors al partit perquè els seus valors i principis 'segueixen sent els mateixos que quan els ciutadans de Reus els van elegir a les eleccions municipals del 2015'.

Aquest vespre Juan Carlos Sánchez serà el convidat a l'entrevista del 'Notícies Vespre' 

El partit ha emès un comunicat aquest dimecres al matí en el que recorden que els regidors reusencs "tenien un expedient disciplinari obert i estaven suspesos de militància de forma cautelar fins que es resolgués la situació". 

Amb l'expulsió, Ciutadans demana als regidors "que deixin la seva acta, tal com indica la carta ètica que signen tots els càrrecs públics de la formació taronja". Un extrem que els quatre regidors ja van deixar clar que no estan disposats a acatar. Aquest dimarts asseguraven clàrament que volen acabar el mandat com a regidors a l'Ajuntament i que es plantejaven passar al grup mixt. 

Notícies relacionades