Back to top

Ciutadans no participarà als actes inaugurals de Sant Pere

Els regidors de Ciutadans no formaran part als actes de presentació de la Festa Major de Sant Pere. Segons diuen, els propers actes festius van acompanyats de moltes connotacions polítiques que no els representen a ells ni a molts reusencs i reusenques.
Ciutadans no participarà als actes inaugurals de Sant Pere

Aquesta és la pancarta que hi ha situada a la façana de l'Ajuntament de Reus des de fa mesos i és un dels motius pels quals el grup municipal de Ciutadans no formarà part als actes inaugurals de la Festa Major de Sant Pere. Segons diuen, la pancarta no els representa ni a ells ni tampoc a molts dels reusencs.

Juan Carlos Sánchez és portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Reus i exposa que "exhibint per tant aquests símbols, l'Ajuntament que se suposa que és la casa de tots els veïns de la nostra ciutat, es posiciona públicament i notablement del costat només d'una part d'ells i s'oblida de la resta. No només se'ns oblida sinó que a molts de nosaltres, sinó que també ens indigna i ens ofèn".

La pancarta però, no és l'únic motiu. Enguany el pregó de Sant Pere va a càrrec del periodista Xavier Grasset, una elecció que Ciutadans tampoc comparteix. La formació Taronja ha criticat Grasset per una entrevista al programa "Més" del Canal 324 l'any 2015.

Paraules clau: