Back to top

Ciutadans proposa un espai web municipal amb fotos d'animals trobats al carrer

La portaveu municipal de Cs, Débora García, defensa que “les aportacions fetes pretenen garantir que el nou contracte prioritzarà al màxim el benestar animal”
dog

El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) Reus ha presentat diferents propostes a l’equip de govern amb l’objectiu que “el nou contracte del servei de recollida, acollida i manteniment d’animals garanteixi una millora real del servei”.

Així ho ha explicat la portaveu municipal de Cs, Débora García. “Les aportacions de Cs pretenen, sobretot, garantir al màxim el benestar dels animals i els seus drets”, ha assegurat.

Entre les mesures concretes que ha plantejat Cs, que “hi hagi un espai web municipal amb fotografies dels animals trobats perquè els propietaris els puguin identificar” i que “també es pengin les fotografies dels animals en adopció, per fomentar-les”, ha explicat la portaveu municipal de Cs.

cs

A més, “demanem que als animals que no portin xip se’ls posi aquest dispositiu quan arribin al centre de recollida”, ha detallat.

Per garantir “el mínim patiment dels animals ferits recollits, el veterinari haurà de traslladar-se al centre de forma immediata i, d’aquesta manera, s’evitarà que els animals es trobin en gàbies sense rebre l’atenció necessària”, segons García.

Per últim, Cs demana que “com a condició imprescindible per encarregar-se del servei, l’empresa adjudicatària no pugui tenir sentències penals relacionades amb animals” i “si fos condemnada durant la prestació del servei, això seria un motiu per resoldre el contracte”, ha conclòs.

Paraules clau:

Notícies relacionades