Back to top

Ciutadans reclama que l’Ajuntament de Reus surti de l’Associació de Municipis per la Independència

La portaveu municipal de Cs, Débora García, assegura que “els 10.000 euros anuals que estan disposats a abonar a l’AMI s’haurien de destinar a polítiques socials per fer front a les conseqüències derivades de la Covid-19”

El Grup Municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Reus ha reclamat que “l’Ajuntament surti de l’Associació de Municipis per la Independència” i ha assegurat que “els 10.000 euros anuals que estan disposats a abonar a l’AMI s’haurien de destinar a polítiques socials per fer front a les conseqüències derivades de la Covid-19”. Així ho demana una moció que ha presentat Cs i que es debatrà al plenari municipal de divendres.

La portaveu de Cs, Débora García, ha destacat que “l’adhesió a l’AMI vulnera el principi de pluralisme polític” i “és una entitat partidista que no té cap finalitat social”. En aquest sentit ha recordat que “la sentència del jutjat contenciós administratiu de Tarragona i la posterior sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ja van anul·lar l’acord del ple d’adhesió a l’AMI i el pagament de la quota”. L’ajuntament va interposar recurs de cassació davant del Tribunal Suprem per mantenir-se a l’AMI i pagar la quota i aquest recurs està pendent de resolució.

Paraules clau:

Notícies relacionades