Back to top

Clam unitari a la llibertat d'expressió dels artistes reusencs

Una dotzena d'artistes reusencs han fet la lectura de textos literaris en un acte reivindicatiu que ha volgut ser un clam unitari a la llibertat d'expressió i en contra els abusos de poder

El malestar que viu el sector de les arts escèniques per les restriccions de la pandèmia, la persecució de la llibertat d'expressió en casos com el de Pablo Hassél o Valtonyc, i els darrers fets d'abús sexual i de poder que s'han donat a conèixer en el sí de l'Institut del Teatre, han motivat aquest acte reivindicatiu i en favor de les llibertats que s'ha organitzat de forma força improvisada però amb èxit de participació. L'acte, basat en la lectura de textos literaris, ha tingut lloc aquest dissabte al migdia a la plaça de la Farinera.  

Quins han estat els autors escollits?

Textos de Joan Margarit, Montserrat Roig, Maria Mercè Marçal, Ovidi Montlló, Gabriel Ferrater o Miguel Hernández, entre d'altres, han estat el fil conductor d'un acte reivindicatiu a Reus protagonitzat per una representació de l'elenc artístic de la ciutat. 
En l'acte hi han participat membres de l'Orfeó Reusenc, Tèbac, Les Artistes Locals, la Gata Borda, Teatroesfera, Bravium i Produccions Lucky&Luke.


do montsant

Paraules clau:

Notícies relacionades