Back to top

El clàssic ja està aquí

El clàssic de l'hoquei ja ha arribat. Barça i Reus s'enfrontaran en un duel que es presenta ajustat. Els reusencs volen tornar a guanyar al Palau després d'una dècada i evitar que els blaugranes agafin un avantatge de 5 punts respecte als roigs-i-negres a l'OK Lliga.

Estadísticament parlant, el de diumenge serà un dels clàssics més igualats dels últims anys. Els dos equips arriben al duel amb 52 gols a favor, sent els dos conjunts amb més punteria de tota l'OK Lliga. També se li ha d'afegir que la diferència de punts entre els blaugranes i els roigs-i-negres és de dos punts, favorable als de Barcelona.

Als números també se li ha d'afegir que el Reus no guanya al Palau des de la temporada 2010/2011. Per aquests motius i perquè és un clàssic, s'espera un partit atractiu i amb molts gols.

hoquei

Els reusencs arriben al partit amb bona dinàmica, després del partit de deu que van jugar contra el Club Patí Taradell el passat diumenge. Els roigs-i-negres volen continuar amb el bon inici de lliga, que els ha situat a la part alta de la classificació amb dinou punts en vuit jornades.

L'equip entrenat per Jordi Garcia buscarà uns tres punts que serien històrics i que, de retruc, situarien els reusencs per davant dels blaugranes amb gairebé un terç de la competició domèstica disputada. El clàssic es jugarà diumenge a les 12 h del migdia amb l'arbitratge de Miguel Díaz i Jonathan Sánchez.

Paraules clau:

Notícies relacionades