Back to top

El clàssic 'Molt soroll per res' obre temporada al Bartrina

El clàssic de Shakespeare 'Molt soroll per res' de la companyia reusenca La Gata Borda ha estat l'encarregat d'encetar temporada d'hivern al Teatre Bartrina. L'obra s'havia d'estrenar al març del 2020

El Teatre Bartrina ja ha estrenat la programació d'hivern. Se n'ha encarregat la companyia reusenca La Gata Borda, amb la comèdia de Shakespeare 'Molt soroll per res'.  Aquesta producció, que havia de veure la llum el març del 2020, s'ha pogut estrenar finalment aquest dissabte. És un estira-i-arronsa d'emocions entre l'amor, el desamor, la gelosia o la venjança.

Un dels actors, Ernest Feliu, ha explicat que tot i que es tracta d'una comèdia clàssica, és una oda a la vida i a la cultura: "És una obra que convida a viure, un fet molt necessari en els temps que vivim". Per a la directora de la companyia, Ester Cort, tot i que és una alta comèdia obra de Shakespeare "molt del segle XVII", toca temes tan actuals que l'espectador se la pot sentir molt seva.  

Malgrat l'aforament del 50% del teatre i les limitacions d'espectadores a causa del tancament perimetral dels municipis, La Gata Borda ha celebrat l'estrena de l'obra amb èxit. Ara encaren una temporada per portar aquest Shakespeare a diversos escenaris del territori. Ester Cort ha reiterat que, estrenes com aquesta, demostren que "la cultura és segura, tant per l'espectador com pels actors".

Paraules clau:

Notícies relacionades