Classificats per la final de la Lliga Catalana

El Reus Deportiu guanya (6-1) a l'Alcoi en les semifinals de la Lliga Catalana. Els roig-i-negres jugaran la final aquest diumenge a les 16:00h contra el Noia Freixenet.
reus alcoi lliga catalana

El Reus Deportiu s'ha classificat per la final de la Lliga Catalana d'hoquei patins per la via ràpida. Els roig-i-negres han guanyat 6-1 a l'Alcoi en un encontre igualat fins al descans. Tot i ser un torneig de pretemporada, el conjunt de Jordi García té l'oportunitat de sumar el primer títol de la temporada. Davant, els reusencs tindran un Noia Freixenet que ja va guanyar als de la capital del Baix Camp a la fase de grups.

El Reus Deportiu ha trigat setze minuts en inaugurar el marcador davant l'Alcoi. Raül Marín ha estat l'encarregat de marcar el primer gol en una jugada individual. Abans, Casanovas no ha pogut anotar des del punt de penal. Al minut 18' l'Alcoi ha tingut l'oportunitat d'empatar el marcador de falta directa. Marín ha vist una targeta blava però Matías Baieli no ha aconseguit superar a Càndid Ballart. Un minut més tard, una blava sobre Tutti Baieli ha suposat una nova bola aturada pel Reus Deportiu. Malgrat això, Torra no ha pogut transformar la directa. Amb aquest resultat (1-0) s'ha arribat al descans, igualtat màxima.

A la represa, el Reus Deportiu s'ha destapat i ha liquidat l'encontre per la via ràpida. 21' Marc Torra ha anotat el segon gol del Reus i al 30' Romà Bancells ha fet el 3-0. El mateix jugador roig-i-negre, des del punt de penal, ha materialitzat el quart dels roig-i-negres. Àlex Rodriguez s'ha encarregat d'eixamplar el marcador als minuts 37 i 41 posant el 6 a 0 a l'electrònic. Matías Baieli ha fet el gol de l'honor de l'Enrile Pas Alcoi al minut 37.

El Reus Deportiu es classifica per la final de la Lliga Catalana d'hoquei patins i s'enfrontarà al Noia Freixenet. Els roig-i-negres, vigents campions de la competició, tenen opcions de revalidar el títol davant un rival que no posarà les coses gens fàcils. El Noia Freixenet ja va guanyar al conjunt de Jordi García a la fase de grups.