Back to top

Clifton Onolfo assegura que té nous inversors

L'americà ha concedit una entrevista en exclusiva a Canal Reus on afirma haver aconseguit el capital necessari per tornar a competir al futbol professional la temporada 2021-2022.

Clifton Onolfo es troba allotjat en un hotel de la Costa Daurada. El propietari del Club de Futbol Reus Deportiu ha tornat a Europa amb la voluntat d'impulsar un projecte que a hores d'ara tothom dona per mort.

I és que diverses fonts apunten que el projecte de viabilitat econòmica per salvar el Club de Futbol Reus Deportiu no s'ha presentat ni en temps ni en forma.

Un fet que Onolfo atribueix a la pandèmia del coronavirus, ja que assegura que la COVID-19 li va impedir presentar els documents presencialment:

"La reunió amb els creditors està ajornada i els jutjats s'estan ficant al dia amb tots els casos endarrerits. Molt aviat ens assignaran una data i presentarem els documents la setmana vinent".

"Abans que tot som inversors immobiliaris"

El de Miami Beach recorda que el seu no és un projecte eminentment esportiu, sinó que va acompanyat d'inversions immobiliàries.

Tot i que assegura que està centrat en el Reus, també demana la complicitat de l'Ajuntament, que fins ara s'ha negat a reunir-se amb ell.

"Vam haver de modificar el projecte original per tal que fos només un projecte esportiu, ja que l'Ajuntament de Reus no està  predisposat a cedir-nos els terrenys o buscar-n'hi de nous prop del centre".

El nou equip de Clifton Onolfo

Clifton Onolfo és conscient que a hores d'ara té una important manca de credibilitat i vol combatre-la presentant un projecte per aquesta propera temporada.

De moment, assegura que ja s'han pagat als jugadors del filial i que en les properes setmanes es desvetllarà en quina divisió jugarà aquest equip.

Pel que fa a la Segona A, l'americà no perd l'esperança. Assegura que La Liga li ha promès retornar el primer equip al futbol professional si s'inverteixen entre 5 i 7 milions d'euros.

Uns diners que els inversors que ha aconseguit Onolfo estarien disposats a posar damunt de la taula jugui on jugui el Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades