Back to top

Clifton Onolfo deix el futur dels treballadors del CF Reus a l'aire

Assegura en una entrevista a Canal Reus que els anteriors propietaris del club van actuar de forma fosca. Per tot plegat, reclama que se'ls castigui. Assegura que, malgrat la difícil situació esportiva, el seu projecte és a 3 anys vista.
Cliffton Onolfo: "Tebas ha pres la decisió correcta"

Clifton Onolfo ha visitat aquest dilluns els estudis de Canal Reus. En una entrevista al programa d'esports 'Cercle Central', Onolfo ha defensat l'actitud de Javier Tebas, màxim responsable de La Liga. Assegura que "Tebas ha fet el correcte" i espera que els antics propietaris del club "siguin castigats" perquè "han fet activitats fosques". 

De fet, Onolfo diu que "Oliver era un empresari que intentava donar un cop de mà", durant la primera etapa al club, en l'àmbit del futbol. Però quan "va aconseguir el seu objectiu a La Liga es van produir errors en la trajectòria". Creu que cal deixar enrere, com més aviat millor, aquest episodi de la història del club. 

Un dels nous propietaris del CF Reus assegura que, tot i que la situació esportiva és crítica, espera "veure renéixer el Reus". De fet, assegura que se sent sostingut per la ciutat i l'afició, i ha arribat a definir la manifestació d'aquest dissabte com "el millor dia de la meva vida, després del naixement de les meves filles". Assegura que la mobilització al centre de la ciutat l'ha fet sentir "part de la comunitat". 

El projecte dels americans

Onolfo diu que vol deixar clar a Tebas que "tenim un projecte sòlid". Insisteix que "tot s'haurà de solucionar als jutjats" i posa, per davant de tot, la necessitat de posar-se al dia amb els seus creditors. En aquest aspecte, assegura que a finals de setmana "prendre'm una decisió" i que valorarà quins treballadors són indispensables pel club, el que obre la porta a què hi puguin haver acomiadaments. Sigui com sigui, ressalta que Sergi Parés i Xavi Bartolo són dos grans professionals "que tenen d'altres ofertes" i que caldria preservar, tot i que deix les qüestions purament esportives a mans del seu germà, Curt Onolfo

Espera que la sanció esportiva "sigui el més curta possible", però admet que "els 12 jugadors que han marxat i que ara juguen a la primera i la segona divisió" del futbol espanyol, era un dels principals actius del club "quan vam venir a invertir-hi". 

Pel que fa al projecte dels americans, Onolfo recalca que la voluntat és "invertir entre 30 i 50 milions d'euros". La prioritat és un estadi nou, que caldrà construir amb la ciutat, però admet que "cal que tinguem un equip al futbol professional" per poder-lo gaudir. "Mentrestant, farem concerts", ha ironitzat.