Back to top

Clifton Onolfo diu que ven accions i David Peña ho desmenteix

Clifton Onolfo, propietari del Club de Futbol Reus Deportiu, assegura haver signat un acord per vendre part de les accions de l'entitat roig-i-negra. L'advocat David Peña però desmenteix qualsevol pacte amb un grup inversor.
Clifton Onolfo i David Peña als estudis de Canal Reus

Imatges: Twitter David Peña

El serial del Club de Futbol Reus Deportiu va camí de convertir-se en una farsa. Fa unes setmanes, l'encara advocat de Clifton Onolfo, David Peña, va proposar-li a l'americà signar un acord de compravenda amb un grup d'inversors reusencs, davant la demora d'aquest en invertir els diners necessaris per competir. Una oferta que Onolfo va rebutjar fermament el passat 31 d'agost. A partir d'aquí, el propietari roig-i-negre i el lletrat van partir peres. Així ho va fer públic Peña a les seves xarxes socials aquest passat cap de setmana.

Ara bé, una piulada del mateix Onolfo sorprenia l'afició ahir a la tarda. El de Miami Beach assegura haver signat la seva part de l'acord amb els inversors del Baix Camp. El que semblava apuntar a una possible sortida econòmica i esportiva del club però ha quedat en no res. 

David Peña ha reiterat que les negociacions estan trencades i que els empresaris disposats inicialment a invertir fins a un milió d'euros no han rebut cap notícia de les intencions de l'americà. A més, encara que Onolfo volgués col•laborar, ja no ho podria fer, perquè la data límit imposada pels empresaris era el darrer dia d'agost. A tot plegat cal sumar-hi que una hipotètica compravenda d'accions del club ha de tenir el vistiplau previ del Consejo Superior de Deportes. 

I Onolfo respon...

Aquesta tarda, a primera hora, Clifton Onolfo ha respost David Peña, de nou, a través de les xarxes socials:

> ENQUESTA - Quí és el responsable de la situació del CF Reus?

La segona jornada, data límit

I encara més... si aquesta compravenda s'ha de dur a terme definitivament, cal fer-la efectiva abans de diumenge, l'últim dia que té el Reus per invertir els més de 220.000 euros que deu per impagaments al filial i desencallar així la inscripció dels jugadors. Hi ha temps material abans d'expulsar definitivament el Reus de la Tercera Divisió?
 

Notícies relacionades