Back to top

Clifton Onolfo, investigat

L'actual president del Club de Futbol Reus Deportiu, haurà de declarar davant del jutge sobre com es va produir el traspàs de l'entitat de Joan Oliver a la seva persona. El magistrat ha citat l'americà el dimecres dia 3 de juliol.
Clifton Onolfo, propietari del CF Reus, als estudis de Canal Reus

24 de juny. Sant Joan. Una tradició catalana totalment desconeguda a Miami Beach. Clifton Onolfo però no passa per alt aquesta data, ja que és el dia límit que té l'americà per pagar 230.000 euros als jugadors del Reus B Cambrils.

Segons el Diari de Tarragona, així li ho va comunicar la Real Federación Española de Fútbol, ja que el calendari marca una reunió el mateix cap de setmana entre l'Associación de Futbolistas Españoles i la Comissió Mixta de la Federació. A la trobada s'hi analitzaran les denúncies presentades pels jugadors del filial l'última setmana del mes de maig. Els roig-i-negres van decidir fer el pas després de cobrar solament una única nòmina després de fins a 8 mesos d'impagaments per part del directiu. Si Onolfo no paga, el filial podria també abocar-se al descens administratiu.

A tot això no solament se suma un nou deute, sinó també un nou problema pel de Miami. En primer lloc, encara s'han de saldar els sous dels jugadors de Segona Divisió, i els moviments s'ha de fer abans del 31 de juliol. El dia 3 però l'americà té visita als jutjats, així ho ha avançat Ràdio Reus. El magistrat l'ha citat a declarar per corroborar si la venda del club va ser lícita i li exigeix presentar les escriptures de compra. De moment cap equip està inscrit, tampoc el Genuine. El procediment s'ha de fer abans del diumenge 30 de juny o s'haurà acabat el futbol roig-i-negre a Reus.