Back to top

Clifton Onolfo sol·licita suspendre la primera jornada de Segona B

En una entrevista en directe al Notícies Migdia a Clifton Onolfo, propietari del CF Reus, i al seu advocat, David Peña, han explicat que avui han sol·licitat mesures cautelars per readmetre el club a Segona Divisió B, així com que les Federacions Catalana i Espanyola de Futbol no interfereixin en la seva tasca.
Entrevista a Clifton Onolfo, propietari del CF Reus, i al seu advocat, David Peña

El propietari del CF Reus Clifton Onolfo ha presentat aquest matí un escrit al Jutjat d'Instrucció número 4 de Reus en què sol·licita mesures cautelars amb tres objectius; en primer lloc, forçar la readmissió del Club de Futbol Reus Deportiu a Segona B, en segon, obligar a la Federació Espanyola i Catalana a abstenir-se d'impedir la inscripció de jugadors, i per últim, la suspensió de l'inici de la primera jornada de Segona B.

Juntament amb l'escrit que es pot consultar a peu de pàgina, David Peña ha carregat durament contra l'administrador concursal David López, a qui acusa de ser el màxim responsable de la situació global del club. D'altra banda, Onolfo afegeix que LaLiga també hi té un paper destacat. Així mateix, Peña ha assegurat que el club disposa de gairebé 600.000 euros que permetrien fer front als deutes contrets per l'entitat roig-i-negra. També apunta que no tenen constància de cap reunió prevista per aquest dilluns entre membres de la SAE i l'administrador concursal.

Respecte a la categoria en què pretenen jugar aquesta temporada, el propietari de club ha assenyalat que la seva intenció és competir a Segona B i ha assegurat que el filial competiria a Tercera. 

Per últim, Peña ha garantit que disposen d'una llista de més de 50 jugadors que esperen poder fitxar per club reusenc si la situació de l'entitat se soluciona. 

Mira l'entrevista sencera a: 

Properament ampliarem aquesta informació