Back to top

Cloenda del cicle Bibioteques Chill Out amb La Tortuga que nunca tuve

L'acte de cloenda serà aquest dilluns, 23 d’agost a les 19 hores als jardins de la Biblioteca Central Xavier Amorós. El cicle es va iniciar el passat dilluns, 2 d'agost

El cicle 'Biblioteques Chill-out', nascut al 2016 dins la programació d’estiu de les Biblioteques Municipals de Reus, clourà l’edició d’enguany aquest dilluns, 23 d’agost a les 19 hores des dels jardins de la Biblioteca Central Xavier Amorós, amb l’actuació de La Tortuga que nunca tuve. Amb components afincats al Baix Camp i el Tarragonès, el grup presentarà el seu darrer àlbum d'estudi La Bici d'Hoffmann. Aquesta jove formació reivindica el pensament crític, tot promovent nous estils musicals. Barregen el rap, la música electrònica i la rumba. Per assistir-hi a la sessió del proper dilluns, cal inscriure’s en aquesta pàgina web.

Cicle Biblioteques Chill-out 2021

El cicle ha portat els quatre primers dilluns del mes d'agost fins als jardins de la Biblioteca Central Xavier Amoròs, a un artista local que ha interpretat diferents peces del seu repertori. A més, a la Sala Central de la Biblioteca s'hi ha col·locat una taula amb diferents documents sobre els referents literaris i musicals de cada grup.

El cicle d'actuacions va començar el dilluns 2 d’agost amb Ariel Santamaria i la Banda del Dr Juantxi. El 9 d'agost va ser el torn de Paula Fitzz i el 16 d’agost de El Cantante del Greco. El blues rock , el rap, el jazz, el funky, música electrònica i la rumba són alguns dels estils musicals i influències que han estat representades en aquesta edició del Biblioteques Chill Out. Novament la selecció dels grups locals amb noves propostes discogràfiques s’ha fet amb l’assessorament de Jordi Sugranyes, autor del llibre Joventut i més enllà: 30 anys de música en català.

biblioteques chill out

Paraules clau:

Notícies relacionades