Back to top

El Club de Futbol Reddis es converteix en el primer equip de la ciutat

Analitzem quins equips del Baix Camp han pujat de categoria després de la resolució de la Federació Catalana de Futbol respecte a la temporada 2019-2020.
Logotip de la Federació Catalana de Futbol

El sènior masculí del Club de Futbol Reddis serà l'equip que militarà en una lliga més alta a Reus la temporada 2020-2021 si no hi ha cap novetat respecte al Club de Futbol Reus Deportiu.

Els blanc-i-blaus es converteixen doncs en el primer equip de la ciutat després que la Federació Catalana de Futbol hagi decidit resoldre les competicions d'enguany amb ascensos i sense descensos. Un acord que arriba fruit de la consulta de l'ens federatiu als 663 clubs catalans.

Els del Mas de Tallapedra jugaran a Segona Catalana, com també ho continuaran fent el CE Cambrils Unió i el CD Riudoms, que seguiran en aquesta categoria després de situar-se 12ns i 15ns respectivament.

A Tercera Catalana hi continuaran militant l'Escola de Futbol La Pastoreta, L'UD Mas Pellicer i la Unió Astorga, que se salva sent el penúltim equip a la classificació.

Pel que fa al futbol femení, El CD Riudoms aconsegueix l'ascens a Primera Divisió Nacional Femenina després de guanyar 18 dels 21 partits disputats en el seu primer any a la categoria. El Juvenil A de la Fundació Futbol Base Reus, en canvi, seguiria a la categoria de Preferent Femení.

Llegeix el comunicat oficial de la federació Catalana de futbol aquí.

En futbol sala, el CFS Laguna se salva a Tercera Divisió Nacional amb només 9 punts i dos partits guanyats, i és el sènior masculí del FS Alforja qui aconsegueix l'ascens en aquesta lliga després de quedar tercer a la Lliga de Divisió d'Honor Catalana, on seguirà militant el CFS Mediterrani Cambrils. D'altra banda, el primer equip del Club Futbol Sala Reus aconsegueix l'ascens a Primera Divisió Catalana després de finalitzar l'any segon amb tretze partits guanyats.

En futbol sala femení, la plantilla del CFS Vandellòs fa història i assoleix l'ascens a la Lliga de Divisió d'Honor Femenina amb cap partit perdut, el FS Alforja manté la Primera Divisió i el femení del CFS Reus es queda a les portes de l'ascens a aquesta categoria.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades