Back to top

El Club Futbol Sala Reus recuperarà l'equip sènior masculí

L'entitat treballa per reunir jugadors i tornar a assolir la fita que es va aconseguir fa unes temporades, l'ascens a la Tercera Divisió.
Imatge d'un partit del CFS Reus Mare Molas

El Col·legi Maria Rosa Molas de Reus va tenir un dia un equip de futbol sala. Fundat l'any 2010 per un grup d'amics amants d'aquesta disciplina, van batejar-lo amb el nom del centre: Club Futbol Sala Reus Mare Molas. Els seus integrants van aconseguir quatre ascensos consecutius, fins a situar-se a Tercera Divisió, la categoria més alta en la qual ha jugat mai un conjunt de la província.

Finalment, l'entitat es va desvincular de l'escola i va decidir no continuar amb l'equip. Ara, el Club Futbol Sala Reus el vol tornar a recuperar i donar sortida així als tres jugadors juvenils que acaben l'any vinent l'etapa base. Un conjunt que enguany ha guanyat tots els títols possibles, aconseguint el seu triplet particular: lliga, copa i ascens a la Divisió d'Honor, la màxima catalana.

Els juvenils veuran reduïda doncs la seva plantilla la temporada vinent. D'aquesta manera, el club ha organitzat una jornada de portes obertes dijous 13 i 20 de juny per captar jugadors que puguin mantenir la nova categoria. Amb més de 130 nens militant a la base, la junta directiva espera no haver de prendre mai més la decisió de suprimir cap dels seus dos futurs primers equips.


DIES VIP