Back to top

El Club Handbol Cambrils tanca la temporada amb un torneig a la platja

Quina millor manera d'acabar la temporada hi ha que anant a la platja? Així ho han fet els esportistes del Club Handbol Cambrils. L'entitat ha organitzat aquest cap de setmana un torneig d'Handbol Platja que ha acollit més de 200 nens i nenes d'arreu del territori.
Imatge del Torneig d'Handbol Platja que ha organitzat el CH Cambrils

Una manera diferent de celebrar els èxits esportius. Ja fa uns anys que el Club Handbol Cambrils finalitza la temporada organitzant un torneig d'handbol platja. El que va iniciar-se com un acte de germanor entre tots els integrants de l'entitat, ha acabat transformant-se en un torneig obert a tots els clubs del territori.

Ho explica el coordinador de la base del CH Cambrils, Enric Trujillo: "Fins fa 3 anys aquesta era una activitat que només realitzàvem a nivell de club, L'any passat ho vàrem obrir a altres entitats i ara ens trobem una participació de fins a 34 equips".

El torneig s'ha desenvolupat durant tot el dia de dissabte a la Platja del Regueral, sent al matí el torn de la base i a la tarda el dels cadets, sèniors masculins i sèniors femenins. En total hi han competit uns 300 esportistes i els cambrilencs han tingut representació en totes les categories. En un moment on l'escola està en auge a Cambrils, ara el repte és seguir amb la mateixa línia per la nova junta que presideix l'entitat.

Ho explica el nou president del CH Cambrils, Matías Tropper: "L'estructura de piràmide és el que defineix aquest club. Tenim una base molt gran per garantir un primer equip fort. Estem creixent i la idea és mantenir aquesta línia".

El torneig és una festa de fi de temporada i en cap cas tenen pensat transformar-lo en una competició professional. Passar-s'ho bé és l'únic objectiu que es marquen abans d'iniciar l'any esportiu.

Paraules clau:

Notícies relacionades