Back to top

El Club Natació Reus Ploms presenta les activitats del seu any centenari

El Club Natació Reus Ploms celebra enguany 100 anys d'història. Per commemorar una data tan assenyalada, els plomistes han preparat un ampli ventall d'activitats que volen retre homenatge al naixement de l'entitat.
Imatge de l'acte inaugural de celebració del centenari del Club Natació Reus Ploms

Un Palau Bofarull ple de gom a gom on no va faltar ningú. Tots aquells qui s'han estimat el Club Natació Reus Ploms, no es van voler perdre l'acte inaugural de celebració del seu centenari. L'entitat reusenca compleix aquest 2018 xifra rodona i ho ha volgut commemorar amb un ampli ventall d'activitats repartides durant tot l'any esportiu.

El primer dels actes, el d'aquest divendres, on no es va deixar passar l'oportunitat de retre homenatge a les personalitats més destacades que han passat per la seu plomista durant aquests 100 anys. Esportives, culturals, institucionals i socials, el programa del centenari va dirigit a tots els públics amb l'objectiu d'obrir el Ploms a la ciutat.

Ho explica un dels organitzadors dels actes del centenari, Joan Carles Gavaldà: "Per un costat volem obrir els Ploms a la ciutat en sentit literal, fent unes jornades de portes obertes i on la gent pugui participar en les diferents disciplines que tenim al club. D'altra banda algunes activitats organitzades pel club es faran al centre de la ciutat gràcies a altres entitats que ens cedeixin la seva seu".

Cent anys d'història donen per a molt, i si bé és cert que el Ploms les ha vistes de tots els colors, ara el club està passant un moment de trànsit. Són temps de lenta regeneració econòmica que s'oposen a un dels millors moments del club en l'àmbit esportiu. El Ploms imparteix actualment 19 modalitats diferents d'esports de tota mena.

Ho explica el president plomista, Isidre Guinjoan: "Hi ha un projecte d'entre cinc i deu anys per a què el club torni a revitalitzar-se. De moment hem estabilitzat la base econòmica, a partir d'aquí hem de millorar instal·lacions".

Entre els actes que es duran a terme en aquest centenari destaca la publicació d'un llibre que resumeix els 100 anys d'història albinegra. També el màxim reconeixement que una entitat pot rebre per part del consistori reusenc: la medalla de la ciutat. Representants del club seran, a més, els responsables d'encendre una de les tronades de Sant Pere.

Paraules clau: