Back to top

El Club Nàutic de Cambrils reprendrà les activitats d'estiu davant el negatiu de dos casos sospitosos de COVID-19

Els dos nens que havien estat en contacte estret amb un positiu confirmat de COVID han donat negatiu en les proves PCR que se'ls ha realitzat i, per tant, el club tornarà a posar en marxa les activitats lúdiques i esportives previstes.

El passat divendres el Club Nàutic de Cambrils anunciava en un comunicat la suspensió de totes les seves activitats d'estiu arran del positiu per coronavirus del pare de dos menors que hi participaven. Tot i ser un cas extern, al tractar-se d'un familiar de primer grau amb contacte directe amb els infants, es va decidir cancel·lar voluntàriament i de manera preventiva tota l'activitat, per tal d'evitar una possible propagació del virus, fins a conèixer els resultat de les proves PCR.

La direcció del club cambrilenc ha donat a conèixer aquest dissabte el resultat negatiu dels menors confirmat per les autoritats sanitàries i, per tant, la represa amb normalitat de totes les activitats lúdiques i esportives programades a partir de demà mateix. L'entitat ha expressat que "no s'abaixa la guàrdia i es mantenen les estrictes mesures de neteja i control sobre instal·lacions i persones" amb la finalitat de garantir la seguretat de tots els usuaris.

Paraules clau:

Notícies relacionades