Back to top

El Club Nàutic Cambrils suspèn l'activitat d'estiu per un positiu extern de coronavirus

El cas positiu de coronavirus correspon al pare de dos nens que participen a les activitats d'estiu. Per prevenció i de forma cautelar, el club ha decidit suspendre preventivament l'activitat a l'espera de conèixer els resultats de les proves als infants.

El Club Nàutic Cambrils ha suspès l'activitat d'estiu davant l'aparició d'un positiu extern familiar de primer grau. Es tracta d'un pare de dos nens que participen a les activitats impulsades pel club cambrilenc, que ha donat positiu en coronavirus. Davant d'aquesta situació, el club ha decidit voluntàriament suspendre aquesta iniciativa amb la voluntat de prevenir possibles contagis. Segons fonts de l'entitat, aquesta decisió afecta al total de nens i nenes que participaven d'aquestes activitats, que s'eleven a un total de 80 infants, que es reparteixen en diferents grups d'activitats. Ara per ara, no podran seguir realitzant les activitats nàutiques fins que no es descarti que els dos nens donin negatiu. 

De moment, el club es manté a l'espera de conèixer els resultats de l'analítica que les administracions sanitàries han dut a terme als nens que han tingut contacte amb l'adult que ha donat positiu en covid-19. D'aquesta manera, s'ha seguit amb el protocol establert per la Generalitat i el club ha avisat a les administracions pertinents per poder dur a terme els estudis de traçabilitat pertinents. Des del club recorden que els protocols de desinfecció i higiene es duen a terme diàriament i que tot el material que s'utilitza és desinfectat després de cada activitat. A la vegada, reiteren que la suspensió de l'activitat ha estat voluntària i de caràcter preventiu. 

Ara mateix, es resta pendent de les novetats respecte l'analítica per saber en quin moment es poden reactivar les activitats que el club duu a terme aquest estiu, emparats per la Generalitat de Catalunya. 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades