El Club Patí Riudoms segueix en posicions de play-off d'ascens

Primer contra segon. Els locals havien d'obtenir els tres punts per tenir alguna opció de quedar campions, tot i la derrota però, els del Baix Camp segueixen en posicions de play-off d'ascens.
CP Riudoms CP Sitges

La primera part del partit ha estat força igualada, però les ocasions de l'equip visitant han estat més notòries i s'ha arribat al descans amb l'1 a 2 al marcador. Amb la segona meitat, els locals han tornat amb ganes d'igualar el resultat i ràpidament han fet el segon gol de la tarda. Els del Garraf però, han estat superiors i han contraatacat amb el 2 a 3. Després d'un altre gol dels visitants, el Club Patí Riudoms s'ha posat les piles amb dos gols empatant el marcador 4 a 4. Finalment però, quan només quedava un minut i mig pel xiulet final, la desena falta riudomenca ha decantat la balança cap als blanc i blaus.

Aquest partit ha significat un pas de gegant pel Sitges per l'ascens a Primera Catalana. Els visitants estan fent una gran temporada i només han perdut un matx contra el Flix el desembre passat. El Club Patí Riudoms tornarà a jugar contra el Sitges B el proper dissabte 4 de març a les 18h, a la pista dels del Garraf.