Back to top

El Club Tennis Reus Monterols enceta els actes del seu cinquantè aniversari

Per celebrar-ho es duran a terme múltiples activitats al llarg de l'any que han estat presentades aquest dissabte en el ja tradicional Vermut Social de Nadal que organitza l'entitat.
Imatge del Vermut Social de Nadal que ha organitzat el Club Tennis Reus Monterols

FOTOGRAFIA: Club Tennis Reus Monterols

Era l'any 1970 quan un grup d'amics va decidir comprar uns terrenys als afores de Reus per muntar-hi un club de tennis. Així naixia el Club Tennis Reus Monterols.

Els pioners del Monterols

Sis dels dotze socis fundadors del Club Tennis Reus Monterols
Sis dels dotze socis fundadors del Club Tennis Reus Monterols

Sis d'aquests socis fundadors han estat homenatjats aquest dissabte en el Vermut Social de Nadal que l'entitat organitza anualment. Un esdeveniment que ha donat també el tret de sortida a l'efemèride dels cinquanta anys que el Monterols complirà aquest proper any 2020.

Un acte emotiu on s'ha llegit la primera acta de la primera assemblea del club, que data del 23 d'octubre de 1970.

Salvador Batlle, cofundador del Club Tennis Reus Monterols: "M'he emocionat, ja que nosaltres no vam crear el club per un interès personal, sinó per a tota la ciutat".

Els actes del cinquantenari

En el Vermut Social de Nadal s'han donat a conèixer els tornejos esportius que s'organitzaran a les instal·lacions al llarg de l'any, i també l'acte més protocol·lari, que se celebrarà el dia 25 d'abril a Fira Reus.

Imatge del Vermut Social de Nadal que ha organitzat el Club Tennis Reus Monterols
Imatge del públic assistent al Vermut Social de Nadal que ha organitzat el Club Tennis Reus Monterols

Com marca la tradició, s'ha aprofitat per reconèixer als esportistes més destacats de la temporada i també al soci d'honor, que enguany ha estat l'expresident del club Josep Vandellòs.

Jordi Compte, president del Club Tennis Reus Monterols: "El club gaudeix de molta bona salut. Ens hem sabut adaptar a les noves exigències al llarg d'aquests 50 anys".

L'acte ha estat amenitzat per un concert de swing i ha descobert el logotip d'aquest cinquantenari.