Back to top

El Club Tennis Taula Ganxets, preparats per conquerir l'elit

Les jugadores de l'equip Vermuts Miró es juguen aquest cap de setmana la primera posició de la Divisió d'Honor Femenina. Les reusenques ja estan classificades per la fase d'ascens a la màxima estatal.
Imatge del conjunt de Vermuts Miró del CTT Ganxets de Reus

FOTOGRAFIA: CTT Ganxets de Reus

L'equip de Vermuts Miró pot fer història aquest dissabte 6 d'abril. El conjunt estrella del Club Tennis Taula Ganxets de Reus s'ha classificat per a la fase d'ascens a la màxima divisió estatal, la Superliga, però aquest cop l'objectiu és superar-la.

Assolir l'ascens no ha estat fins ara la prioritat del club, ja que és una lliga cara i els Ganxets han hagut de fer front recentment a despeses com el canvi de seu. Enguany però hi volen accedir per la porta gran. Ho poden fer com a campiones si guanyen aquest cap de setmana al Fundación Cajasol Hispalis de Sevilla a casa. Aquest serà el primer pas abans d'un play-off que volen acollir a les instal·lacions reusenques.

S'hi han presentat dues candidatures més com són el Burgos i el mateix Sevilla. A l'espera del veredicte final, els Ganxets se centraran en aquest partit pel lideratge que se celebrarà dissabte a les 17:30 h al carrer d'Evarist Fàbregas de Reus.