Back to top

El Club Tennis Taula Ganxets de Reus fitxa la número 234 del món

Regina Kim és la nova palista del CTT Ganxets. Una jove de 21 anys procedent d'Uzbekistan que se situa en la posició número 234 del món.
Regina Kim. Fotografia: Diari de Tarragona

FOTOGRAFIA: Diari de Tarragona

El Club Tennis Taula Ganxets de Reus posa tota la carn a la graella. Les noies de l'equip Vermuts Miró, consolidades ja a la Divisió d'Honor Femenina, no han obtingut els resultats que esperaven en aquesta primera volta de la Lliga Espanyola, i és per aquest motiu que la directiva ha optat per un revulsiu.

Si a començaments de desembre es coneixia la incorporació al club d'una de les millors jugadores de l'Estat Espanyol, la veterana Yanlan Li, ara l'entitat reusenca ha optat per fitxar a Regina Kim. Una jove de 21 anys que se situa la número 234 a escala mundial. Ho explica el president del club, Joan Carles Virgili:

"La Regina és una jugadora molt formada, acostumada a jugar Opens Internacionals. Li queda encara molt recorregut, ja que és molt jove", comenta Virgili.

Kim s'unirà a l'equip del Baix Camp en els propers dies i es complementarà amb una plantilla de primer nivell amb objectius que poden anar més enllà de la salvació. Centrats també en la Superlliga Continetal Russa, el club es troba en un dels seus millors moments de projecció arreu d'Europa, i ja preparen un intercanvi amb Uzbekistan per agafar encara més rodatge.

"Volem iniciar un projecte que permeti que els nostres jugadors aprenguin i visquin noves experiències, ja que Uzbekistan és un país amb molt nivell pel que fa al tenis taula".

Salvar-se a Rússia, tot i ser plantejat més un passatemps que una obligació, és l'objectiu ara dels Ganxets. També classificar-se per la fase d'ascens a la Lliga Espanyola que els permetria sol·licitar el play-off a la ciutat: un somni.