Back to top

El Club Unió Astorga vol potenciar el futbol base femení

El Club Unió Astorga ha organitzat una jornada de portes obertes dedicada al futbol femení. Prop d'una vintena de nenes han entrenat a les instal·lacions de l'entitat esportiva amb l'objectiu de promoure les categories femenines d'aquest esport a la ciutat. La iniciativa també vol servir intentar tirar endavant un equip de noies que portin la camiseta de l'Astorga la temporada vinent.
jornada de portes obertes de futbol femení Club Unió Astorga

Nenes de diverses edats entrenant a futbol. Algunes ja juguen en algun equip de la ciutat i d'altres només ho fan a l'hora de pati a les seves escoles però el que tenen en comú és que els hi encanta practicar aquest esport. És per això que han assistit en la jornada de portes obertes que el Club Esportiu Unió ha organitzat per tal de fer una trobada del futbol base femení a la ciutat i potenciar aquesta disciplina entre les nenes.

En aquesta primera trobada hi han participat una vintena de nenes i el club no descarta organitzar més jornades amb la voluntat de tirar endavant un projecte d'equip base femení per la temporada vinent.

Actualment el club Unió Astorga té 9 equips masculins, la majoria de futbol base però l'equip amateur ha assolit aquesta setmana l'ascens matemàtic a tercera catalana.

Paraules clau:

Notícies relacionades