Back to top

El Club Voleibol Reus tanca l'any amb els equips en alça

L'equip sènior masculí va guanyar 0-3 al Cometa de Bellvei i el femení 0-3 al Cevol Torredembarra. Els dos conjunts reusencs tenen opcions de jugar la lliga de play off d'ascens.
voleibol reus

El Club Voleibol Reus està a prop de celebrar el seu primer any d'existència i ho farà de la millor manera possible. Els dos equips sèniors estan en alça i se situen com a seriosos candidats a jugar la lliga de play off d'ascens. Aquest passat cap de setmana els dos conjunts van aconseguir una doble victòria. L'equip Femení es va imposar amb claredat i contundència per 0-3 a la pista del Cevol Torredembarra. Per una altra banda, els nois van aconseguir un rotund 0-3 al poliesportiu de Bellvei davant el Cometa de Bellvei. 

A hores d'ara, l'equip masculí ocupa la quarta posició del grup C de Segona Divisió Masculina amb 18 punts, a 7 del segon classificat. En aquesta categoria les dues primeres places donen accés al play off d'ascens i els dos millors tercers dels tres grups que formen la categoria. Per la seva banda, les noies se situen a la segona plaça del grup A de la quarta divisió. En aquest cas, les dues primeres posicions donen accés al play off més els quatre millors tercers dels sis grups de la competició.

El proper partit del sènior masculí tindrà lloc el 14 de gener al Pavelló Olímpic Municipal de Reus davant del Torre de Claramunt Volei Club. Per una altra banda, les noies de Gerson Catacora també jugaran a casa, en aquest cas contra el Club Voleibol els Monjos.

Notícies relacionades