Back to top

El CMR Halal fa balanç positiu dels primers tres mesos d'obertura

L'establiment, que ven principalment carn halal per a la comunitat musulmana, ha tingut una bona acollida per part del barri.
Carn amb segell halal

El supermercat CMR Halal, situat a l'avinguda Vidal i Barraquer, porta tres mesos en marxa i els resultats són més que positius.

El seu gerent i portaveu de la mesquita As-sunnah explica que tenen una clientela molt diversa gràcies també a la gran varietat de productes que s'hi ofereixen.

Carn amb segell halal

El seu producte estrella és la carn halal controlant directament el seu procés de sacrifici. Tot i que la ciutat ja compta amb una desena d'establiments que ofereixen productes amb segell halal, aquest supermercat va néixer d'una necessitat de la comunitat musulmana per evitar alguns fraus. A banda de la carn, el CMR Halal també té molta cura dels continguts que porten els altres productes de la botiga.

Dificultats per contractar un treballador

Des del primer dia, el supermercat vol facilitar la inclusió de les persones de la comunitat musulmana i és per això que compta amb treballadors que el mercat de feina exclou habitualment. Un d'ells és el Youssef, un noi que va ser menor estranger no acompanyat (MENA) i que actualment, tot i l'ajuda del supermercat, està tenint molts problemes a l'hora de ser contractat.

Youssef, treballador del supermercat

Paraules clau:

Notícies relacionades