Back to top

El CN Reus Ploms celebra la Festa de l'aigua

Un any més els infants han pogut gaudir de la Festa de l'Aigua que se celebra cada any al Reus Ploms. El club s'ha omplert d'inflables i altres atraccions aquàtiques perquè tan els socis com els que no ho són puguin gaudir d'aquesta jornada passada per aigua.
CN Reus Ploms

Aigua, inflables i escuma. Els nens i nenes del CN Reus Ploms s'ho han passat d'allò més bé a la Festa de l'aigua que s'ha celebrat aquest diumenge. Aquesta diada està destinada als infants que han acabat el campus i a les seves famílies, però el club també ha obert les portes a aquells que no són socis.

Una de les coordinadores del campus, Sílvia Piquer, ha dit que "és una festa per tots aquells nens que han estat a les estades i també està obert tanta socis com a no socis. És un dia que els nens gaudeixen en família i amb amics. Enguany hem tingut coma extra una festa de l'escuma".El coordinador del campus, Raul Alfageme, ha afegit que "a més a més de les activitats que poden gaudir els nens també hem fet un sorteig de dos passes dobles per anar a PortAventura".

Les instal·lacions s'han convertit durant tot el dia en un espai de xauxa per als nens i nenes gràcies als tobogans, els inflables i les tirolines. Com a novetat, aquest any també celebrat una festa de la escuma.

El Jordi Simó ha explicat que "porto venint aquí des dels tres anys i la Festa de l'aigua és el moment que més m'agrada de totes les estades perquè cada any hi ha una novetat". L'Òscar Flores ha dit que "a la piscina hi ha molts inflables i una tirolina". L'Eduard Jiménez ha afegit que "m'agrada molt perquè és una manera de gaudir amb els inflables i, a més a més, aquest any hi ha la festa de l'escuma que és molt divertida".

A la jornada hi han assistit al voltant d'uns 1000 persones. Petits i grans han pogut gaudir d'aquesta diada d'aigua i diversió.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades