Back to top

El CN Reus Ploms, reconegut amb la Creu de Sant Jordi

El Club Natació Reus Ploms ha estat guardonat amb la Creu Sant Jordi gràcies als gairebé 100 anys d'història de l'entitat en tasques de divulgació de l'esport.
La pista d'atletisme del Club Natació Reus Ploms

La Creu de Sant Jordi és el màxim reconeixement que la Generalitat de Catalunya pot atorgar a persones o entitats que han prestat un bon servei al territori català. Aquest any el guardó viatja cap a Reus. El Club Natació Reus Ploms ha estat l'entitat meritòria d'aquest reconeixement gràcies als gairebé 100 anys d'història plomista.

"Pel treball constant en la difusió de l'esport base i la seva popularització". Aquest ha estat l'argument amb què la Generalitat de Catalunya ha premiat el Club Natació Reus Ploms.

Deixant de banda el procés de renegociació del deute, l'entitat torna a fer lluir seccions que s'havien perdut anys enrere. Actualment s'hi practiquen 18 modalitats d'esport diferent, entre elles l'atletisme, el waterpolo, la natació sincronitzada o el tennis taula.


Segons Àlfred Pitarch, gerent del club plomista: "És un moment de recuperació i expansió. Tornem a ser el que havíem estat gràcies a la recuperació de socis i també de disciplines. Aquelles seccions on hi havia més mancances, les hem potenciat."

Fundat l'any 1908, el Club compleix l'any que ve 100 anys d'història. Iniciatives tant culturals com esportives seran el plat fort de la graella d'activitats previstes per celebrar el seu centenari.

A banda del Club Natació Reus Ploms la generalitat ha acordat concedir la Creu de Sant Jordi a 29 personalitats, com l'exministra de Defensa Carme Chacón, i a 24 entitats més.