Back to top

El col·lectiu Sedera Reus 2018 no es rendeix

El col•lectiu segueix reunint-se després que el ple municipal tombés la moció que van presentar a través de la Cup. L'assemblea ha decidit continuar la seva lluita amb un enfocament més global i han assegurat que donaran més visibilitat a la proposta durant les Festes de la Misericòrdia.
El col·lectiu Sedera Reus 2018 no es rendeix

El ple municipal descartava a principi de setmana la moció que la plataforma veïnal de la Sedera va presentar a través de la CUP. En la moció es demanava que l'Ajuntament expropies el terreny de l'antiga fàbrica tèxtil i poses en marxa un procés participatiu per tal que la ciutadania decideixi sobre el futur d'aquest espai. Ara, després que la proposta hagi estat tombada, el col•lectiu veu viable seguir lluitant per aconseguir el seu objectiu.

Cristian Muñoz és portaveu plataforma Sedera Reus 2018 i explica que "som conscients que amb el ple ha acabat una fase, però ara en comença una altra on volem obrir-nos més a la ciutat". 

En la reunió no s'ha acabat de definir l'estratègia a seguir però s'han marcat algunes pautes del que duran a terme pròximament. Recollir firmes, ampliar la moció a qualsevol espai de la ciutat i mobilitzar més gent són alguns dels objectius que s'han marcat a curt termini. Per altra banda el col·lectiu vol consolidar la força amb els partits que els hi han donat suport.

Muñoz afegeix que "lluitem per mentalitzar als polítics que no són ells els que han de decidir, sinó el poble". 

El col·lectiu ha assegurat que durant les Festes de la Misericòrdia seran visibles a la ciutadania i vol recordar que les assemblees estan obertes a tothom qui vulgui. La plataforma es tornarà a reunir el proper 8 d'octubre, com de costum a la plaça de l'Antic Velòdrom.

Notícies relacionades