Back to top

El col•legi Francès corre contra la fam

La solidaritat ha inundat el Col•legi Francès de Reus. Aquesta tarda, els seus alumnes han corregut durant més d'una hora per recollir fons a favor de l'entitat internacional 'Acció contra la fam'.
El Col·legi Francès corre contra la fam.

Les sabatilles ben cordades, una gorra i també crema solar, han estat alguns dels elements imprescindibles per poder córrer contra la fam. Des de parvularis i fins a l'equivalent de quart de secundària, els alumnes del Col·legi Francès de Reus han suat de valent en la cursa contra la fam, aquest divendres. D'una banda, han hagut d'aconseguir patrocinadors que els financin l'esforç i, de l'altre, per aconseguir el màxim nombre de voltes possibles. Una de les alumnes del centre, Martina Sanromà, ha defensat que 'cal que tots correm per recollir molts diners i poder ajudar els més necessitats'. 

De fet, el centre fa molts anys que col·labora amb l'ONG 'Acció contra la fam'. Una entitat que vol assegurar l'arribada d'aliments als països més desfavorits. La directora del Col·legi Francès de Reus, Sylvie Carot, ha assegurat que 'fa quinze anys que participem amb l'entitat i ho seguirem fent'. Pares, professors i alumnes s'han bolcat en la iniciativa. El cansament dels més petits ha demostrat que la cursa contra la fam continuarà repetint-se any rere any.